VLAAMS BELANG VIERT FEEST


Op zondag 1 oktober is het precies 40 jaar geleden dat Karel Dillen de Vlaams Nationale Partij stichtte, dat later zou uitgroeien tot Vlaams Belang. De drijfveren en idealen van onze partij waren destijds en zijn vandaag zonder meer uniek in het politieke landschap: een rechtlijnige programmapartij die luidop spreekt waar anderen liever zwijgen.

Vanuit deze voortrekkersrol hebben we door de jaren heen tal van taboes doorbroken en het politieke debat in dit land grondig beïnvloed en gestuurd. Vlaams Belang is met andere woorden veertig jaar richtinggevend geweest.

Op onze veertigste verjaardag hebben we met z’n allen dan ook redenen te over om te vieren. Kom daarom op 1 oktober met vrienden en familie naar de viering ‘40 jaar Vlaams Belang’. Naast politieke vitaminen voorzien we voldoende lekkernijen, kinderanimatie en livemuziek om krachten op te doen voor het verkiezingsjaar 2018.
WAAR, WANNEER EN HOE KAN U TERECHT?


Datum en plaats
Een en ander vindt plaats op zondag 1 oktober 2017 vanaf 11.00u op het Steenplein in Antwerpen.

Gratis bus
Wie gratis met de bussen van Vlaams Belang wil meerijden, dient zich in te schrijven via onderstaand formulier.

Met de wagen
Stel uw GPS-toestel in op het Steenplein in Antwerpen. In de onmiddellijke omgeving vindt u enkele betaalparkings. U kan onder meer terecht op de parkeerruimte 'Scheldekaaien Noord' (Jordaenskaai 27), 'Parking Grote Markt' (Ernest van Dijckkaai 3) en 'Parking Zuiderterras' (Ernest van Dijckkaai 20-21).

Openbaar vervoer
Wie de premetro neemt, stapt best af aan de halte 'Groenplaats'. Gebruikers van de bus doen hetzelfde aan de halte 'Suikerrui-Steenplein'. Wie met de tram komt, dient af te stappen aan de halte 'Brouwersvliet'.
INSCHRIJVEN VOOR DE GRATIS BUS


De inschrijving voor de gratis bussen is afgelopen.