VLAANDEREN WEER VAN ONS!


Op zondag 17 juni leggen we ons plan voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen aan u voor. Ons doel? Met concrete voorbeelden aantonen dat het Vlaams Belang ook lokaal het verschil maakt.

Dicht bij de burger

In tegenstelling tot wat sommige Wetstraatpolitici zichzelf en u graag wijsmaken, spelen de lokale besturen een doorslaggevende rol om problemen zoals vervreemding en verstedelijking tegen te gaan en de betaalbaarheid en de leefbaarheid van uw gemeente of stad te vergroten. U opnieuw thuis laten voelen, mag geen holle slogan zijn. Het hoort de missie te zijn van elk gemeentebestuur.

Maar ook evidenties zoals parkeerplaats aan het station, wegeninfrastructuur, groene ruimtes en het voorzien van laagdrempelige culturele activiteiten behoren tot de lokale kerntaken. Stuk voor stuk beschikt het Vlaams Belang over een heldere visie en een concreet plan van aanpak.

Gids én waakhond

Het is daarom van het grootste belang dat we ook op lokaal niveau onze rol van gids én waakhond blijven vervullen. Hetzij vanuit de oppositie, hetzij van in de meerderheid. Het Vlaams Belang vreest allerminst bestuursdeelname. Het plan dat we u zullen voorstellen, bewijst dat. Het is dan ook met enige trots dat ik u op 17 juni uitnodig op de voorstelling ervan.

Ik reken op uw enthousiaste aanwezigheid!

Tom Van Grieken


Programma

Sprekers: Barbara Pas, Gerolf Annemans en Tom Van Grieken

Panelgesprek met succesvolle buitenlandse voorbeelden:

Jongerenpanel met:

Bekijk de congresfolder hier.
WAAR, WANNEER EN HOE KAN U TERECHT?


Datum en plaats
Het programmacongres vindt plaats op zondag 17 juni 2018 vanaf 14.00u in het ICC te Gent.

Gratis bus
Wie gratis met de bussen van Vlaams Belang wil meerijden, dient zich in te schrijven via onderstaand formulier.

Met de wagen
Stel uw GPS-toestel in op het ICC (Familie van Rysselberghedreef) in Gent.
INSCHRIJVEN VOOR DE GRATIS BUS


Aantal personen:   

Opstapplaats: