Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Crimineel toerisme Crimineel toerisme

Crimineel toerisme

1 op 3 inbrekers komt uit het buitenland. Voor hen is België één grote bollenwinkel waaruit ze naar hartenlust kunnen graaien. Met dank aan de EU.

Ongeveer de helft van alle inbraken is het werk van rondtrekkende bendes. Daarvan is bijna 70 procent buitenlander. Dat betekent dat ruim één op drie inbraken in dit land wordt gepleegd door buitenlandse daders. Een en ander blijkt uit recente cijfers die minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (cdH) vrijgaf na een parlementaire vraag van volksvertegenwoordiger Peter Logghe. 60 procent van alle verdachten is afkomstig uit het voormalige Oostblok en ruim 30 procent kwam uit Roemenië.

Het ergste moet nog komen

De politie staat vaak machteloos. Niet alleen omdat de daders vaak even snel weer het land uit zijn als ze zijn binnengekomen, maar ook omdat de bendes vaak minderjarigen inzetten, vooral Romakinderen. "Die worden beschermd door het jeugdrecht en blijven vaak ongestraft," zucht hoofdcommissaris Eddy De Raedt. Experts waarschuwen - net zoals wij dat al eerder deden - dat het ergste wellicht nog moet komen, omdat de Europese Unie nu zijn grenzen helemaal heeft opengezet voor Roemeense en Bulgaarse arbeidsmigranten. Als die hier geen werk vinden, zullen die snel een visvijver vormen voor het criminele milieu. In Roemenië en Bulgarije is de criminaliteit intussen gedaald. Logisch ook, want de criminelen zijn vertrokken. Naar hier. U begrijpt dat ze ginder maar wat blij zijn dat ze die gangsters kwijt zijn…

De 'bollenwinkel' van de EU

"Die criminelen beschouwen België als één grote bollenwinkel waar ze gewoon hun hand moeten uitsteken en wat grabbelen," zegt criminoloog Brice De Ruyver. Dat geldt trouwens niet alleen voor criminele 'toeristen' maar ook voor de vele uitkeringstoeristen. En dat allemaal dankzij het fameuze 'vrije verkeer van personen en goederen', één van de zegeningen van de Europese Unie. Een prachtig cadeau is dat. De criminelen komen nu vrij en ongehinderd binnen en hun gestolen goederen gaan even vrij en ongehinderd weer buiten.

Het wordt dus tijd om dat beruchte Schengenverdrag op te zeggen en weer grenscontroles in te voeren. Niet alleen aan de buitengrenzen, maar ook aan de binnengrenzen. Stem daarom straks voor het Vlaams Belang. Vóór Europa, tégen de EU.


#Schengen  #EU  #importcriminaliteit
vlaamsbelang . nieuws . 24 januari 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
De huidige vluchtelingencrisis is maar een voorbode van wat ons vanuit Afrika te wachten staat.

Etienne Vermeersch

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief