vrijdag, 18 nov 2022

EU wil Europese geboortes vervangen door Afrikaanse migratie

Foto: iStock. EU wil Europese geboortes vervangen door Afrikaanse migratie

In een interview met Euractiv heeft vice-president van de Europese Commissie, Dubravka Suica, zich uitgesproken over de strategie rond migratie van de Commissie. Volgens haar is immigratie, voornamelijk het Afrikaans continent, de oplossing tegen de vergrijzing in Europa. “De Commissie onthult het ware doel van hun migratiebeleid: omvolking door massamigratie.”, aldus Tom Vandendriessche, Europees Parlementslid voor Vlaams Belang. “Nochtans weten we dat immigratie van buiten de EU vooral bijdraagt aan extra inactiviteit en ondermijning van de sociale cohesie.”

Naar aanleiding van de wereldpopulatie die 8 miljard bereikte, werd Suica geïnterviewd. “Volgens voorspellingen zal Europa in 2070 nog slechts 4% van de wereldpopulatie uitmaken. We moeten dit dus balanceren en daarom zijn we geïnteresseerd in globale demografie”, sprak Suica. Voorlopig maakt Europa 10% uit van de wereldpopulatie, maar volgens cijfers van Eurostat is nu al één op de vijf ouder dan 65. 

“In plaats van in te zetten op een gezinsvriendelijke omgeving en dus gezonde geboortecijfers in Europese landen, is de Commissie klaar om de bevolking te vervangen”, reageert Vandendriessche. “Jonge Afrikaanse migranten moeten zogezegd de vergrijzing oplossen en onze pensioenen betalen. Wie gelooft dat nog? Het feit dat deze migranten nog altijd een gigantische netto-kost uitmaken voor de belastingbetaler wordt handig vergeten.”

Omvolking is groeiende realiteit, geen complottheorie

De Commissie kijkt nadrukkelijk naar Afrika, het continent met de jongste bevolking, als bron van deze migratie. Opvallend, in een tijd waar ‘de omvolkingstheorie’ als complot weggezet wordt, spreekt de Commissie zich dus toch uit over een doelbewust georganiseerde volksvervanging, “want alle parameters rond integratie staan nu al in het rood”, zo stelt Vandendriessche. “Dit kan alleen verergeren als we deze EU-turbo op immigratie aanzetten. Dezelfde Europese Unie die ‘omvolking’ als een racistische complottheorie bestempelt, wil nu Europa doelbewust omvolken door de oorspronkelijke bevolking te vervangen met geforceerde migratie. Hallucinant.”

Demografie is nog altijd een bevoegdheid van individuele lidstaten. Suica benadrukt echter dat de EU de mogelijkheid heeft om maatregelen te treffen die de verdeling van populaties beïnvloeden. Zo zal de EU fondsen aanspreken die migratie moet faciliteren naar landelijke gebieden in Europa. Geografisch maken landelijke gebieden 80% uit van het beschikbaar landschap, terwijl er maar een derde van de mensen wonen. “De EU wil ons opleggen hoeveel migranten er binnenkomen, maar ook in welke gebieden ze moeten wonen. Hoog tijd om de grenzen te sluiten, voor het te laat is. Europa is het continent van de Europeanen, Vlaanderen het land van de Vlamingen. En dat moet altijd zo blijven”, besluit Tom Vandendriessche.