Wij zijn het Vlaams Belang!
Wij zijn het Vlaams Belang!

Wij zijn het Vlaams Belang!

Het Vlaams Belang was dé overwinnaar van de verkiezingen van mei 2019. Meer dan 800.000 Vlamingen schonken ons hun vertrouwen. De Vlaming snakt naar een Vlaams en rechts beleid. Maar de systeempartijen deden niets met dat signaal van de kiezer. Integendeel. In de Vlaamse regering werden de postjes opnieuw onder dezelfde partijen verdeeld. Federaal neemt men tegen de wil van de Vlamingen in opnieuw een scherpe bocht naar links.

Meer dan ooit moeten Vlamingen dan ook samen een vuist durven maken om hun toekomst veilig te stellen. En als de traditionele partijen niet willen luisteren, zullen we ze samen doen luisteren.

Wij willen een Vlaanderen waar onze waarden, onze normen en onze mensen weer op de eerste plaats staan. Wij willen een rechtvaardig Vlaanderen waar iedereen loon naar werken krijgt, waar onze gepensioneerden een eerlijk pensioen krijgen. Wij willen een Vlaanderen met een open kijk op de wereld, maar waar profiteurs en criminelen geen plaats hebben. En wij willen - zeker in deze coronatijden - ook een gezond en solidair Vlaanderen, waar onze gemeenschap weerbaar is en we zorgen voor elkaar. Wij zijn het Vlaams Belang.

Registreer u daarom - vandaag nog - als Vlaams Belang-kiezer en kies voor dat Vlaanderen van de toekomst.

Vul hier uw gegevens in

Contact 1
Adres
Preferred Language
Extra gegevens