WELKOM

Barbara Pas en Lode Vereeck nodigen u van harte uit voor de voorstelling van hun nieuwste boek Bodemloos! In het gefaalde Belgische systeem wordt Vlaanderen financieel vastgeketend: jaarlijks vloeien miljarden richting de bodemloze, Waalse putten zonder dat wij daar ook maar iets voor terugkrijgen. Het is daarom hoog tijd voor een autonoom Vlaanderen. Onze welvaart in onze handen.

PRAKTISCH

We voorzien verschillende sessies voor de boekvoorstelling. Zo kunt u de locatie en datum kiezen die het beste voor u past. Hieronder geven we alvast een overzicht:

14/9 De Wiek, Dendermondebaan 8, Zele (Oost-Vlaanderen)
15/9 BluePoint, Filip Williotstraat 9, Berchem (Antwerpen)
21/9 Auditorium Corda Conference (gebouw 1), Corda Campus, Kempische Steenweg 293/16, Hasselt (Limburg)
26/9 De Montil, Moortelstraat 8, Affligem (Vlaams-Brabant)
27/9 Van der Valk, Kapellestraat 146, Oostkamp (West-Vlaanderen)

Er is parking aanwezig aan iedere locatie.

De deuren gaan steeds open om 19.30 uur. De boekvoorstelling gaat door van 20 uur tot 21 uur. Aansluitend bieden we graag een receptie aan, waar u het boek kunt aanschaffen en laten signeren.

Bestel het boek online

Kunt u er helaas niet bijzijn, maar wil u toch graag Bodemloos in handen krijgen? Het boek is momenteel op voorbestelling beschikbaar via onze webwinkel. De verzending is voorzien vanaf 14 september 2022.

 

INSCHRIJVEN

Schrijf u vooraf in voor de boekvoorstelling van Bodemloos! De inkom is helemaal gratis. U kunt max. twee personen per keer inschrijven.
Wees er wel snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.