Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Stop ritueel slachten Stop ritueel slachten

Stop ritueel slachten

Vandaag vindt het jaarlijkse offerfeest plaats. Opnieuw worden tienduizenden schapen ritueel geslacht... zonder verdoving.

Hoewel er in de afgelopen decennia in Europa hard is gewerkt aan de ontwikkeling van een cultuur van dierenrechten en dierenwelzijn blijft de barbaarse praktijk die gepaard gaat met het islamitische offerfeest onverkort voortduren.

Wetsvoorstel

Volgens de Belgische en Europese wet moeten dieren nochtans verdoofd worden voor het slachten, om hen zo onnodig lijden te besparen. Enkel voor rituele slachtingen hoeft dat niet. De wetgever wilde destijds immers geen religies voor het hoofd stoten. Het Vlaams Belang heeft deze manipulatie steeds aangevochten en diende in het parlement reeds verschillende wetsvoorstellen in om een integraal verbod in te stellen op onverdoofde slachtingen. En ook vandaag trokken militanten en mandatarissen van het Vlaams Belang de straat op om deze wrange vorm van dierenmishandeling aan de kaak te stellen.

Primitief

Onze partij is van oordeel dat godsdienstvrijheid niet kan ingeroepen worden voor het legitimeren van barbaarse praktijken. Er bestaat in dit land - in tegenstelling tot in de islamitische wereld overigens - inderdaad zoiets als godsdienstvrijheid, maar dat betekent niet dat wetten en regels mogen aangepast worden aan primitieve religieuze voorschriften.


#islamisering  #offerfeest
vlaamsbelang . nieuws . 15 oktober 2013
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Neen, het bloedbad in Brussel is niet onze schuld.

Mia Doornaert

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief