Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
EU betaalt ambtenaren die niet werken EU betaalt ambtenaren die niet werken

EU betaalt ambtenaren die niet werken

Terwijl de Europese burgers de broeksriem moeten aanhalen, betaalt de EU Palestijnse ambtenaren om niets te doen. Een nieuw schandaal.

De voorbije jaren betaalde de EU – lees: de Europese belastingbetaler – ruim 1,4 miljard euro uit aan Palestijnse ambtenaren die al zes jaar lang niet meer op hun werk verschijnen. Dat blijkt uit een nieuw rapport van het Europees Rekenhof. Dit schandaal toont andermaal aan dat de Europese Commissie ook in tijden van crisis en besparingen onverminderd geld over de balk blijft smijten.

Geen alleenstaand feit

Het gaat hier voor alle duidelijkheid niet om een alleenstaand feit. Zo raakte net voor de zomervakantie bekend dat een groot deel van de hulp aan Egypte – goed voor 1 miljard euro – in een 'zwart gat' was beland. Begin oktober was er dan weer het bericht dat nauwelijks de helft van de 2 miljard ontwikkelingssteun die de EU de voorbije twee jaar aan Congo heeft geschonken, op de voorziene plaats was terechtgekomen. Helemaal te gek werd het toen even later aan het licht kwam dat miljoenen euro's die waren bestemd voor allerhande projecten in Zuid-Italië waren beland in de zakken van… de maffia.

Wie niet horen wil…

De Europese Commissie is dus niet bepaald aan haar proefstuk toe. Als het gaat over verspilling van belastinggeld of over misbruik van allerhande solidariteitsfondsen heeft ze de voorbije jaren al heel wat ervaring vergaard. Lessen werden daar tot op heden echter niet uit getrokken. Integendeel: het rijtje malversaties groeit almaar verder aan. Dat is alvast een reden te meer om in mei volgend jaar een stem uit te brengen op de enige euro-kritische partij die Vlaanderen rijk is: het Vlaams Belang.


#EU
vlaamsbelang . nieuws . 12 december 2013
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
40 ŕ 50 procent van de mensen die zeggen uit Syrië te komen, komt van elders.

Jaap de Hoop Scheffer

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief