Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Meerderheid Antwerpse basisscholen is moslim Meerderheid Antwerpse basisscholen is moslim

Meerderheid Antwerpse basisscholen is moslim

Na Brussel vormen moslimkinderen nu ook in de Koekenstad de meerderheid in de basisscholen. Intussen blijft de stadsvlucht toenemen en daalt de welvaartsindex. Jarenlange islamisering eist zijn tol.

Ook in de grootste stad van Vlaanderen is de islamiseringsgolf niet te stuiten. Jarenlang pamperbeleid heeft van tientallen wijken in Antwerpen een haven gemaakt van de islam. Uit cijfers die Antwerps gemeenteraadslid Wim Van Osselaer opvroeg blijkt dat 50,4 procent van de ouders ervoor kiest om zijn kind islamlessen te laten volgen als levensbeschouwelijk keuzevak. Nauwelijks een vijfde van de ouders kiest nog voor katholiek onderricht. De stijging is opmerkelijk aangezien zes jaar geleden het aandeel moslimkinderen nog 'maar' een derde bedroeg.

Concentratiewijken

Uit de omgevingsanalyse van de Antwerpse buurtmonitor blijkt bovendien dat Antwerpen steeds meer allochtone - vaak islamitische - concentratiebuurten telt. Zo zijn er cijfers vrijgegeven van het aandeel allochtonen per wijk. In de Stuivenbergwijk, in Antwerpen-Noord, loopt het aantal allochtonen op tot 74,6 procent. Maar ook in Borgerhout, het Kiel, Amandus, Deurne-Noord, Oud-Merksem, de Luchtbal en Dam vormen de allochtonen een ruime meerderheid.

Toenemende stadsvlucht

Van Osselaer wijst op de uiterst nefaste effecten van deze demografische omwenteling. Niet alleen daalt de kwaliteit van het onderwijs zienderogen, ook de stadsvlucht wordt aangewakkerd door de toenemende immigratie en islamisering. "Terwijl er netto 37.169 Antwerpenaars de stad verlieten, dikte het aandeel niet-Europese allochtonen aan met 38.201 inwoners. De kracht van verandering ten spijt," aldus Wim Van Osselaer.

Lees hier de analyse en oplossingen van het Vlaams Belang voor het falende immigratiebeleid in Antwerpen.


#WimVanOsselaer  #islamisering  #onderwijs
vlaamsbelang . nieuws . 10 januari 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
40 ŗ 50 procent van de mensen die zeggen uit SyriŽ te komen, komt van elders.

Jaap de Hoop Scheffer

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief