Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Krullenbollen aaien Krullenbollen aaien

Krullenbollen aaien

Het immigratievat loopt over. Conclusies worden nog steeds niet getrokken.

De nieuwe integratiemonitor die deze week publiek werd gemaakt, toont in alle duidelijkheid de volle omvang aan die de immigratie in Vlaanderen heeft aangenomen. En op zes inwoners is ondertussen van vreemde origine. Bij kinderen tot vijf jaar is dat reeds n op drie. In sommige steden worden autochtone meerderheden minderheden en tekent zich onmiskenbaar een proces van bevolkingsvervanging af. Het spreekt voor zich dat enige druk om te integreren - voor zover die al bestond - hierdoor helemaal wegvalt.

Dissident geluid

Voor sommigen was de publicatie van dit rapport aanleiding om de lof te zingen van de 'superdiversiteit' n tegelijk een klaagzang aan te heffen over de achterstand van een hele groep allochtonen inzake onderwijs, school, werk en noem maar op. In het Vlaams Parlement wilde Filip Dewinter niet meehuilen met de wolven in het multiculturele bos en stelde hij zich op als "de woordvoerder van de autochtone Vlaming die in dit debat nooit gehoord wordt."

Dewinter hekelde het feit dat Vlaams minister voor Inburgering Bourgeois (N-VA) het de voorbije dagen enkel had over de 'dramatische achterstandspositie' van niet-EU-burgers. Hij vroeg zich af wanneer Bourgeois als Vlaams-nationaal minister eindelijk eens aandacht zou hebben voor de autochtone Vlamingen die in de achterstandswijken met grote concentraties allochtonen - intussen soms zelfs meerderheden - wonen en het eerste slachtoffer zijn van de massa-immigratie.

Immigratiekraan toedraaien

Zoals bleek uit het antwoord van de minister zal dat nog niet voor morgen zijn. "U komt ook vandaag niet verder dan een discours van krullenbollen aaien, van nog meer inzet van personeel en belastinggeld voor het integreren van vreemdelingen", vatte Dewinter samen. Hetzelfde discours met andere woorden dat we ondertussen al vijfentwintig jaar horen. Om uiteindelijk te moeten vaststellen dat het er alleen maar verder op achteruit is gegaan. Deze negatieve spiraal is enkel te doorbreken als de politieke klasse eindelijk zegt waar het op staat en wat de bevolking denkt: vol is vol en genoeg is genoeg. Genoeg met het gepamper en genoeg met de massa-immigratie naar dit land!


#immigratie  #FilipDewinter  #N-VA
vlaamsbelang . nieuws . 30 januari 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
In veel Europese landen gaapt er een kloof tussen de houding van de regering en de opvatting van de burgers.

Gyrgy Konrd

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief