Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Schrap 'jongeren' Schrap 'jongeren'

Schrap 'jongeren'

Afgelopen weekend zetten de Vlaams Belang Jongeren het verkiezingsjaar in met een duidelijke oproep aan politiek en media.

Na de geslaagde nieuwjaarsreceptie van de partij eerder deze maand, zette ook VBJ afgelopen weekend het verkiezingsjaar op geslaagde wijze in. De jongeren mochten zich immers verheugen op een grote opkomst. Onder de aanwezigen ook vele nieuwe gezichten, wat erop wijst dat VBJ opnieuw de wind in de zeilen heeft.

Namen noemen

Tijdens zijn toespraak ter gelegenheid van de feestelijke opening van het nieuwe jaar stak nationaal VBJ-voorzitter Tom Van Grieken de draak met het ongepast gebruik van de term 'jongeren'. Een krantenkop zoals "Weer tien jongeren uit Vilvoorde vertrokken naar SyriŽ" is niet alleen dom, maar ook stigmatiserend voor doorsnee jongeren die niets verkeerd doen. "Iedereen weet over wie het gaat. Fiets dan ook niet om de waarheid heen, schrap het veralgemenende begrip 'jongeren' en durf eindelijk de zaken bij hun naam noemen", aldus Van Grieken. Doen de media dat niet, zullen zij op termijn enkel hun eigen gezag (nog) verder ondermijnen, zo voegde hij er nog aan toe.

Bezoek hier de webstek van de Vlaams Belang Jongeren.


#VBJ  #VlaamsBelangJongeren  #TomVanGrieken  #jongeren
vlaamsbelang . nieuws . 03 februari 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
BelgiŽ is grootste jihadleverancier

Ruud Koopmans

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief