Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Een stad zoals Brugge… Een stad zoals Brugge…

Een stad zoals Brugge…

De massa-immigratie zorgt in Brussel voor een ware bevolkingsexplosie. De gevolgen zijn nefast.

De bevolkingsaanwas in Brussel zet zich onverminderd verder. Volgens schattingen zal het bevolkingscijfer er tegen 2020 met zo'n 116.000 eenheden – dat is het inwonersaantal van een stad zoals Brugge! – aangegroeid zijn. Een en ander blijkt uit de nieuwe brochure kernstatistieken over het Brussel Hoofdstedelijk Gewest én bevestigt de prognoses die Vlaams Belang-Senator Bart Laeremans eerder maakte.

Sneller dan de wereldbevolking

Het spreekt voor zich dat Brussel de gigantische bevolkingstoename van 2 procent per jaar – een bevolkingsgroei die nota bene hoger ligt dan het groeiritme van de wereldbevolking – niet aankan. Alleen al op het vlak van (sociale) huisvesting, mobiliteit en onderwijs worden we nu reeds geconfronteerd met enorme problemen. En dan hebben we het nog niet over de toenemende druk op de open ruimte en de sociale zekerheid, de verder escalerende samenlevingsproblemen en de onvermijdelijke milieueffecten.

Immigratie

De gevolgen van deze bevolkingsexplosie, die op het conto is te schrijven van de ongebreidelde immigratie en het hogere geboortecijfer bij migrantengezinnen blijft voor Vlaanderen – en in het bijzonder Vlaams-Brabant – niet zonder gevolgen. Door de mistroostige situatie in Brussel zal de stadsvlucht vanuit Brussel richting Vlaanderen immers nog verder toenemen, met alle gevolgen van dien.

Willen we de demografische zondvloed afwenden, moet eindelijk en dringend werk worden gemaakt van een strikt en kordaat immigratiebeleid – ook binnen de EU. Zo niet, blijft het dweilen met de kraan open.


#BartLaeremans  #Brussel  #immigratie
vlaamsbelang . nieuws . 05 februari 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Deze exodus is georganiseerd door mensen die onze maatschappij willen destabiliseren.

Annemie Vansichen

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief