Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
BelgiŽ gedoogt polygamie BelgiŽ gedoogt polygamie

BelgiŽ gedoogt polygamie

Hoewel polygamie wettelijk verboden is, worden polygame huwelijken in dit land soms wel geregistreerd en dus feitelijk gedoogd. Dat blijkt uit een vraag van Kamerlid Peter Logghe.

De voorbije zes jaar werden er 31 polygame huwelijken geregistreerd in BelgiŽ. Dat liet minister van Binnenlandse Zaken JoŽlle Milquet weten in antwoord op een schriftelijke vraag van Peter Logghe (Vlaams Belang). Logghe wijst er op dat er in 2013 nog twee polygame huwelijken werden geregistreerd, terwijl Milquet in een omzendbrief (16.01.13) duidelijk had gesteld dat de registratie van zo'n huwelijk verboden is.

In een reactie verklaarde Peter Logghe dat het bewuste cijfer (31) wellicht een te rooskleurig beeld geeft van de feiten. In 2009 gaf Monica De Coninck (SP.a-schepen in Antwerpen) op vraag van gemeenteraadslid Wim Van Osselaer (Vlaams Belang) immers toe dat er toen Ė in Antwerpen alleen al - 45 polygame huwelijken waren geregistreerd. Volgens Logghe is een en ander onaanvaardbaar.

Multiculturele verrijking?

Polygamie is verboden in dit land, maar het gebeurt wel. En de Belgische of gemeentelijke overheid knijpt hier en daar een oogje toe. De genitale verminking van jonge meisjes of vrouwen is verboden in dit land, maar het gebeurt wel. Net zoals ook gedwongen huwelijken en eremoorden nog voorkomen. Zou het dat zijn wat ze bedoelen met de 'multiculturele verrijking'? Pech voor al die meisjes en vrouwen. En op hulp van de feministen hoeven ze ook al niet te rekenen. Nee, want als allochtonen of moslims in beeld komen, houden ze braaf hun mond. Dan moeten de vrouwenrechten wijken. Niet dapper, wel hypocriet.


#polygamie  #PeterLogghe  #multiculturelesamenleving
vlaamsbelang . nieuws . 06 maart 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
We staan aan het begin van een vloedgolf.

Thilo Sarrazin

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief