Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Een voorbeeld dat navolging verdient Een voorbeeld dat navolging verdient

Een voorbeeld dat navolging verdient

Nederland wil een halt toeroepen aan de export van allerhande uitkeringen naar niet-Europese landen - en handelt daar ook naar.

Elk jaar betaalt ook Nederland honderden miljoenen euro's aan uitkeringen naar niet-Europese landen. Drie jaar geleden kondigde de Nederlandse regering aan een halt te willen toeroepen aan deze uitkeringsexport.

In eerste instantie wil de regering de hoogte van deze uitkeringen aanpassen aan de kosten van het levensonderhoud in het land van verblijf. Dat zou betekenen dat de uitkeringen naar een land zoals Marokko – waar enkele tienduizenden een Nederlandse uitkering genieten – met 40 procent zouden worden verlaagd. Op termijn zou de export van kinderbijslag zelfs helemaal onmogelijk worden.

Klare taal

De plannen van de Nederlandse regering worden tot op heden echter gedwarsboomd door de Marokkaanse overheid die blijft vasthouden aan een verdrag uit 1972, dat de voorziene aanpassing van uitkeringen onmogelijk maakt. De Nederlanders zijn de koppige houding van Marokko ondertussen grondig beu en kondigen verdere stappen aan. Indien er geen verandering komt in de opstelling van de Marokkaanse regering zit er volgens regeringspartij VVD maar één ding op, en dat is het sociale zekerheidsverdrag met Marokko onmiddellijk en eenzijdig opzeggen.

Een voorbeeld dat navolging verdient!


#Nederland  #Marokko  #immigratie
vlaamsbelang . nieuws . 12 maart 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
De EU maakt van heel Europa één gigantisch Molenbeek.

Geert Wilders

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief