Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Succesvol zangfeest Succesvol zangfeest

Succesvol zangfeest

Gisteren vond in een volle Lotto-Arena het 77ste Vlaams Nationaal Zangfeest plaats.

"De Catalanen zeggen: SI! De Schotten zeggen YES. De Zuid-Tirolers zeggen IATZ! En wat zeggen wij voor Vlaanderen? JA! Wat zeggen wij voor Vlaamse onafhankelijkheid?! JAAA!" Met deze woorden beŽindigde de nieuwe voorzitter van de VVB, Bart De Valck gisteren zijn toespraak op het 77ste Vlaams Nationaal Zangfeest in de volle Lotto-Arena te Antwerpen.

Het motto van het zangfeest "JA, voor Vlaanderen" werd overgenomen van de VVB-campagne die Vlamingen op 25 mei wil doen kiezen voor zogenaamde V-politici, politici die voorstander zijn van een grotere autonomie voor Vlaanderen.

Europese manifestatie

Er werd op die manier ook aandacht gevraagd voor de manifestatie op 30 maart in het Jubelpark (11 uur) te Brussel die de EU wil oproepen rekening te houden met het zelfbeschikkingsrecht van de volkeren binnen de lidstaten. Op deze manifestatie worden duizenden nationalisten verwacht uit gans Europa die samen hun eis voor onafhankelijkheid kracht willen bijzetten. Zo'n gebeuren zien de Brusselse PS en de eurocraten natuurlijk niet graag op zich afkomen. Vandaar dat men de organisatie tracht stokken in de wielen te steken.

Zo was er nog steeds geen officiŽle toestemming van het Brusselse schepencollege! De VVB maakte zich hierover zorgen en na een persmededeling van de organisatoren deed het Vlaams Belang haar werk. Zowel in het Brussels als het Federaal Parlement werden er dringende vragen gesteld aan de bevoegde ministers. Fractievoorzitster Barbara Pas kreeg in het federaal Parlement de verzekering van de minister van Binnenlandse Zaken dat de toestemming er zeker zou komen. Een opluchting voor de organisatoren! De Valck vermelde tijdens zijn oproep op het zangfeest dan ook de inspanningen en het succes van Barbara Pas. "Als het om de natie gaat zijn we ťťn" is een leuze die moet aangeven dat de Vlaamse Onafhankelijkheidsbeweging over alle partijgrenzen heen moet samenwerken om zonder omwegen de Vlaamse Staatsvorming te verwezenlijken! Vlaams Belang deed wat moest!

Ja voor Vlaanderen

Zoals de VVB, als spits van de a-politieke onafhankelijkheidsbeweging ondubbelzinnig oproept voor een" JA voor onafhankelijkheid" zal het Vlaams Belang de partijpolitieke vertolker bij uitstek blijven van het onafhankelijkheidsstreven. Het Vlaams Belang toont nogmaals aan dat ze in deze rol onmisbaar is en blijft! Op 30 maart is het Vlaams Belang in het jubelpark te Brussel. U toch ook?
Op 25 mei kiest de onafhankelijkheidsbeweging voor een onafhankelijkheidspartij! JA voor Vlaanderen! JA voor Vlaamse onafhankelijkheid!


#VlaamsNationaalZangfeest  #BarbaraPas  #VlaamsBelang
vlaamsbelang . nieuws . 17 maart 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
De beschuldiging van racisme is het wapen van de lafaard die in een politiek discours in het nauw gedreven wordt.

Teun Voeten

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief