Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Verkiezingsprogramma 2014: uw stok achter de deur! Verkiezingsprogramma 2014: uw stok achter de deur!

Verkiezingsprogramma 2014: uw stok achter de deur!

Onder ruime persbelangstelling stelde het Vlaams Belang vanmorgen met veel trots haar verkiezingsprogramma voor. Gerolf Annemans lichtte ook de budgettaire gevolgen toe.

Het Vlaams Belang benadrukt dat het een programmapartij is die een unieke positie in het politieke landschap bekleedt: de consequente en principiŽle visie van het Vlaams Belang primeert op machtsdeelname en ministerpostjes. Onze partij wil immers geen stuk van de taart bemachtigen, ze wil het recept van de taart veranderen. Het Vlaams Belang verschilt daarin fundamenteel van de andere partijen, voor wie meeregeren een doel op zich is. Om 'erbij' te mogen zijn, zijn ze bereid zoveel water bij de wijn te doen dat hun beleidsdeelname uiteindelijk geen verschil meer maakt. Een programmapartij zoals het Vlaams Belang daarentegen, houdt vast aan haar programma en zegt voor ťn nŠ de verkiezingen hetzelfde. Wij zijn en blijven een duidelijke, eerlijke en rechtlijnige partij die het ijs breekt, de richting bepaalt en om die reden ook op 25 mei weer dť stok achter de deur is.

"Baas over eigen centen, eigen grenzen en eigen toekomst"

Nooit eerder waren de thema's van het Vlaams Belang zo actueel. Meer dan om het even welke campagne of theoretische bespiegeling ook, bevestigt de praktijk van elke dag de waarde en de juistheid van ons programma, dat een duidelijk antwoord biedt op de problemen en uitdagingen van de 21ste eeuw. Wij willen de macht terug bij het volk leggen en strijden als sociale volkspartij voor Vlaamse vrijheid, Vlaamse onafhankelijkheid en zelfbeschikking ten opzichte van zowel BelgiŽ als de EU, allebei ondemocratische immigratiemachines en geldverkwisters die onze welvaart en sociaaleconomische zekerheid ondergraven. Wij verzetten ons dan ook met klem tegen een federaal of confederaal BelgiŽ, alsook tegen de huidige EU-superstaat in wording.

De immigratie, de miljardentransfers naar WalloniŽ en de Europese Unie en de bankencrisis, kostten elke belastingplichtige Vlaming het afgelopen jaar gemiddeld 6702 euro. Hier hebben u en ik nooit voor gekozen. Een stem voor het Vlaams Belang is een zekerheid dat de druk op de ketel blijft. Een stem voor het Vlaams Belang is de enige garantie dat uw stem ook na 25 mei nog wordt gehoord. Een stem voor het Vlaams Belang is uw stok achter de deur!

Klik hier voor het volledige verkiezingsprogramma.

Klik hier voor de perstekst.

Klik hier voor de kostprijsberekening van het verkiezingsprogramma.

Klik hier voor de toelichtende nota bij de kostprijsberekening.

Klik hier voor een fotoreportage.

Klik her voor de nieuwsreportage van VTM.

Klik her voor de nieuwsreportage van VRT.


#VlaamsBelang  #GerolfAnnemans  #verkiezingen  #verkiezingsprogramma
vlaamsbelang . nieuws . 18 maart 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
De overheidsschuld bedraagt vandaag 107 procent bruto binnenlands product en dat kost ons dit jaar 12 miljard euro aan rente.

Herman Matthijs

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief