Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Lachwekkende leugens en dwaze clichés Lachwekkende leugens en dwaze clichés

Lachwekkende leugens en dwaze clichés

De Zondag geeft onze politieke tegenstanders de kans om te reageren op het interview met Gerolf Annemans. Maar daarbij blijven ze vaak steken in leugens en dwaze clichés.

Peter Mertens (PvdA+) weet dat heel wat gewone Vlamingen vandaag voor het Vlaams Belang stemmen en dus steekt het dat onze partij zich profileert als sociale volkspartij. Minder sociale lasten - voor werkgevers én werknemers! - vertaalt Mertens onterecht als 'minder lasten voor de allerrijksten.' Het Vlaams Belang staat volgens Mertens voor 'Blut und Boden'. Te gek om veel woorden aan vuil te maken en pure debatvervuiling. Uit de mond overigens van (neo-)Stalinisten en Maoïsten… Eenzelfde gebrek aan argumenten bij Wouter Van Besien. De voorzitter van Groen beweert dat het Vlaams Belang "een racistische partij" is en sluit elke samenwerking uit met "een partij die de mensenrechten niet respecteert." Helaas voert hij geen bewijsstukken aan voor die gratuite stelling. Een beetje goedkoop dus.

Immigratie en sociale dumping

Theo Francken (N-VA) - de man die gretig voorstellen van het Vlaams Belang kopieert - vindt dat het Vlaams Belang de mensen 'blaasjes wijsmaakt' met de stelling dat een immigratiestop 5 miljard euro oplevert. Maar ook bij hem is het vergeefs zoeken naar enig bewijs. Dat Bruno Tobback nog eens van leer trekt tegen 'sociale dumping' is al helemaal te gek. "Het Vlaams Belang slaat de bal mis. Het is niet op de Bulgaarse truckchauffeur dat het boos moet zijn." Waar Tobback gelezen of gehoord zou hebben dat wij boos zijn op de Poolse loodgieter of de Bulgaarse trucker, komen we niet te weten. Onzin dus. "Het zijn de Europese regels die deze uitbuiting niet alleen mogelijk maken, maar ook nog eens stimuleren en rendabel maken." Tja, dat zeggen wij al de hele tijd. Maar wij zeggen er ook nog bij dat de socialisten er zélf in grote mate verantwoordelijk voor zijn. Zij zijn in het Europees Parlement fanatieke voorstanders van een open-grenzenbeleid en hebben de afschaffing van de visumplicht voor Roemenen en Bulgaren goedgekeurd. Als er vandaag - ten gevolge van de import van goedkope werkkrachten - zoveel jobs sneuvelen in de transport-, de vlees- en de bouwsector is dat ook hún schuld. Dus zou Tobback best een toontje lager zingen.

'EU creëert welvaart'

De Oscar van de stuitende domheid gaat naar Marianne Thyssen (CD&V). Thyssen weert zich als een duiveltje in het wijwatervat van de EU-kerk. "Europa heeft de crisis doortastend aangepakt: de euro is opnieuw een sterke munt, de schuldenberg wordt ingedijkt en de nieuwe bankenunie beschermt uw spaargeld." Zou Thyssen die onzin zelf geloven? Volgens Thyssen zorgde de EU de voorbije decennia voor "ongeziene welvaart, consumentenbescherming en lagere prijzen (?)." Een dijenkletser van formaat, al zullen ze er in Spanje, Portugal en Griekenland wel wat minder lol aan beleven… Nee, echt overtuigen doen die andere partijen toch niet. Dan is het discours van Gerolf Annemans toch heel wat sterker.


#GerolfAnnemans  #VlaamsBelang
vlaamsbelang . nieuws . 07 april 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
De huidige vluchtelingencrisis is maar een voorbode van wat ons vanuit Afrika te wachten staat.

Etienne Vermeersch

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief