Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Vlaams Belang: d sociale volkspartij Vlaams Belang: d sociale volkspartij

Vlaams Belang: d sociale volkspartij

Met zo'n 4.000 aanwezigen verzamelde het Vlaams Belang op 1 mei in Planckendael.

Wie er bij was, weet het beslist. Het was vandaag op de koppen lopen in het Mechelse dierenpark. Op de dag van de arbeid stond onze gezinsdag vooral in het teken van de toevloed aan lageloonarbeiders uit Midden- en Oost-Europa waar Vlaamse werknemers vandaag een torenhoge prijs voor betalen. "Terwijl mevrouw Homans (N-VA) van de daken schreeuwt dat de OCMW-kassen zullen worden geplunderd door Roemenen en Bulgaren, vergeet ze erbij te zeggen dat het haar partij was die hiervoor destijds op het groene knopje duwde," aldus voorzitter Gerolf Annemans in zijn toespraak. Hetzelfde geldt overigens voor de SP.A, die in alle parlementen de Europese grenzen opengooide, maar vandaag net voor de verkiezingen - het licht ziet.

Annemans wees herhaaldelijk op het nefaste Europese beleid dat in Vlaanderen een sociaal bloedbad tot gevolg heeft. "Terwijl meer dan 1 op 10 Vlamingen in armoede leeft en zo'n 100.000 gezinnen hun elektriciteitsfactuur niet kunnen betalen, blijven onze regeringen, via allerlei noodfondsen, het OCMW van de hele wereld spelen."

Onafhankelijkheid: sociale noodzaak

Aanstormend talent en Antwerps kandidaat Reccino Van Lommel wees in zijn toespraak dan weer op de sociale noodzaak van Vlaamse onafhankelijkheid. "Willen we onze pensioenen, ons kindergeld, kortom ons sociaal model betaalbaar houden, dan is onafhankelijkheid absoluut noodzakelijk."

Vlaams-Brabants lijsttrekker voor de Kamer Philip Claeys wees dan weer op het sociaal profitariaat van talloze immigranten. "Belgi blijft het land van melk en honing voor gelukzoekers uit de hele wereld. Wie kan aantonen dat hij hier n dag gewerkt heeft al dan niet met een vals attest krijgt levenslang dopgeld, terwijl onze duizenden Vlaamse gepensioneerden, die jarenlang hebben bijgedragen, moeite hebben om de touwtjes aan elkaar te knopen."

Het Vlaams Belang bewees op de dag van de arbeid alvast opnieuw zijn sociale voortrekkersrol. Vlaams Belang: d sociale volkspartij!

#1mei  #GerolfAnnemans  #VlaamsBelang
vlaamsbelang . nieuws . 01 mei 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Bij een te omvangrijke en te snelle instroom heeft migratie alleen maar nadelen.

Miel Swillens

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief