Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
[In Beeld] Vlaams Belang depanneert na Belgisch ongeval [In Beeld] Vlaams Belang depanneert na Belgisch ongeval

[In Beeld] Vlaams Belang depanneert na Belgisch ongeval

België is één groot verkeersongeval. En confederalisme is een stel nieuwe banden voor een autowrak dat niet meer te herstellen valt. Dat is de boodschap van een nieuwe verkiezingsspot van het Vlaams Belang.

Vlaanderen stemt rechts, Wallonië links. En dus draaien we voortdurend rondjes, zonder vooruit te geraken. België is een doodlopende straat, één groot 'accident'. Méér België is geen oplossing en ook Belgische staatshervormingen bieden geen beterschap. Dat hebben we allemaal al geprobeerd. 'Confederalisme' dan maar? Nee, ook dat lost de problemen niet fundamenteel op. Omdat confederalisme nog altijd vanuit België vertrekt. Omdat we dan nog altijd met de PS als schoonmoeder opgescheept zitten. Bovendien heeft de N-VA dat confederalisme nu zelf ook al begraven voor wat ze een 'sociaaleconomische herstelregering' noemen. Een Belgische regering dus…

Geen tussenstations

In plaats van uit te kijken naar een nieuwe auto, hebben ze een wielklem gezet op het Belgische wrak. Ook wat dat betreft is het Vlaams Belang tenminste duidelijk. Geen staatshervormingen meer, geen confederalisme als tussen- of eindstation, maar Vlaamse onafhankelijkheid!
#VlaamsBelang
vlaamsbelang . nieuws . 12 mei 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Iedereen móet vluchtelingen opvangen.

Theo Francken

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief