Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Gerolf Annemans wil andere EU Gerolf Annemans wil andere EU

Gerolf Annemans wil andere EU

Terwijl Open VLD en CD&V pleiten voor mr Europa en dus mr van hetzelfde, wil Gerolf Annemans het over een andere boeg gooien. Dat bleek nog eens uit een debat bij De Zevende Dag.

Je hebt altijd mensen die geen lessen trekken uit een verkiezingsnederlaag. Zo trachtte Ivo Belet (CD&V) de spectaculaire winst van de eurokritische partijen weg te wuiven en de schade in het eurofiele kamp te minimaliseren: "Twee op drie stemmen gaan nog altijd naar partijen die het goed voorhebben met Europa en die de Europese Unie willen versterken." Een belachelijk argument dat door Gerolf Annemans dan ook werd weggelachen. Onze nieuwe vertegenwoordiger in het Europees Parlement riep op om de eurokritische grondstroom niet langer te negeren.

Sterk front tegen EU-dictatuur

Uiteraard deden de journaliste van dienst en Ivo Belet hard hun best om het Vlaams Belang en de eurokritische fractie die in de steigers staat, weg te zetten als 'extreemrechts.'Gerolf Annemans voelde zich niet aangesproken en had het over een belediging. Annemans kaatste ook meteen de bal terug. "Wie heeft voor Junker gestemd? Niemand!" Die konden de zelfbenoemde 'democraten' al op zak steken. Waarop een boze Belet de kandidaat-commissievoorzitter van de christendemocraten in bescherming nam en Annemans het zwijgen oplegde. Alsof het ondemocratische karakter van de EU en de eurofielen nog niet genoeg in de verf was gezet

Annemans beklemtoonde andermaal dat hij niets heeft tegen Europese samenwerking, maar dat de EU veel te ver is gegaan en uiteindelijk ook is ontspoord. "Voorlopig is er nog een Unie van lidstaten. Maar jullie willen een Unie waar lidstaten niets meer te zeggen hebben." Voor die superstaat naar Belgisch model bedanken wij feestelijk. En daartegen zullen wij ook - zo gaf Gerolf Annemans ook aan - samen met het Franse Front National, de Nederlandse PVV en de Oostenrijkse FP stevig oppositie voeren.

Klik hier om het debat te bekijken.


#VlaamsBelang  #GerolfAnnemans  #EuropeseUnie
vlaamsbelang . nieuws . 02 juni 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Het is niet aan de EU om te bepalen met wie een volk in een soevereine staat wenst samen te leven.

Victor Orbn

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief