Vlaams Belang - echt.onafhankelijk

"Belgische moslims zijn bezig met religieuze genocide"

Er zitten opvallend veel Belgische moslims bij de doodseskaders van ISIS. Volgens OCAD stijgt de kans dat de terreur naar dit land komt.

Grachten vol bebloede lijken, folteringen, massagraven, onthoofdingen. De termen die SyriŽspecialist Lama Fakih van Human Rights Watch in de mond neemt, zijn zonder meer schrikbarend. In een opmerkelijk interview in Humo (25.06.2014) toont hij aan wat de gevolgen zijn van de strikte toepassing van de Koran en hoe opvallend de oververtegenwoordiging van Belgische moslims in islamitische terreurgroepen is. De reden hiervoor zou de jarenlange indoctrinatie zijn van Sharia4Belgium van Fouad Belkacem. "Sharia4Belgium is overal in BelgiŽ aanhangers beginnen ronselen, vaak in de moskeeŽn," aldus Fakih.

Genocide

Volgens Fakih behoren de Belgische moslims die op aanvoeren van Belkacem naar SyriŽ zijn getrokken tot een van de wreedste milities die binnen ISIS actief zijn. "Van de buitenlanders die zich bij deze militie aansloten was het gros Belg. Bij militaire operaties werkte de groep samen met andere fundamentalistische groepen waaronder het met Al Qaida gelieerde Al Nusra Front."

Fakih wijst er ook op dat de groep geen zier geeft om het omverwerpen van het Assad-regime. "In de eerste plaats vechten zij een sektarische oorlog uit en zijn zij bezig met een religieuze genocide. De Belgische moslims zijn in SyriŽ om een radicale islamitische staat op te richten en de kufaar, de ongelovigen te bestrijden. In de praktijk betekent dat zij zich bezighouden met ontvoering, afpersing en moord." Zo zou volgens Human Rights Watch de onthoofding van een man die vorig jaar op het internet werd verspreid het werk zijn van Belgische moslims.

Terreurdreiging stijgt

Dat jonge moslims die een jaar geleden nog op de schoolbanken in Vilvoorde en Antwerpen zaten, zich vandaag bezondigen aan de meest gruwelijke feiten illustreert hoe groot de mislukking van de integratie van moslims in dit land is. Het toont bovendien aan dat de strikte toepassing van de islamitische leer niet alleen haaks staat op onze Westerse waarden en normen, maar ook een concreet gevaar vormt voor onze veiligheid. Afgelopen maand stelde het Belgische coŲrdinatieorgaan voor de dreigingsanalyse (OCAD) nog dat terugkerende SyriŽstrijders tikkende tijdbommen zijn die het risico op terreuraanslagen in ons land aanzienlijk doen stijgen.

Nog maar eens wordt aangetoond dat hetgeen waarvoor het Vlaams Belang al jaren waarschuwt geen hersenspinsels zijn maar schrikbarend overeenstemt met de realiteit. Hoog tijd dat de oogkleppen afvallen.


#ISIS  #islam  #Sharia4Belgium  #Humo
vlaamsbelang . nieuws . 27 juni 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Het is gevaarlijk grote bevolkingsgroepen met een andere cultuur op te nemen

Etienne Vermeersch

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief