Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Nood aan anti-Jihadplan Nood aan anti-Jihadplan

Nood aan anti-Jihadplan

Het debat omtrent het gevaar van geradicaliseerde moslimjongeren klimt dezer dagen tot een hoogtepunt. Het Vlaams Belang stelt alvast een aantal concrete maatregelen voor.

In navolging van een burgemeestersoverleg over terugkerende jihadstrijders lanceerde Bart De Wever het voorstel om in ons land een departement voor Binnenlandse Veiligheid naar Amerikaans model te installeren. De noodzaak om het probleem van geradicaliseerde moslimjongeren structureel aan te pakken is dan ook acuter dan ooit. Zo stellen de inlichtingendiensten formeel dat er geen twijfel over bestaat dat de aanslag zoals we die gezien hebben op 24 mei op een Joods museum zich zal herhalen. "De enige vraag is waar en wanneer," luidt het.

Nationaliteit afnemen

Het Vlaams Belang waarschuwt reeds geruime tijd voor het feit dat jihadstrijders bij terugkeer naar ons land tikkende tijdbommen zijn. Iets wat overigens bevestigd wordt door Šlle veiligheidsdiensten. Buiten het uitgeven van een foldertje en de inzet van wat sociale werkers heeft de overheid verzuimd om in te grijpen en de nodige maatregelen te nemen. Het Vlaams Belang stelt dan ook voor om de nationaliteit af te nemen van alle 'Belgische' jihadstrijders en hen de toegang tot ons land te ontzeggen.

Bovendien dienen er maatregelen worden genomen voor hier verblijvende geradicaliseerde moslims. Het Vlaams Belang heeft hiervoor een nauwkeurig plan uitgewerkt. Hierin wordt onder meer voorgesteld om radicale moskeeŽn te sluiten, haatimams uit te wijzen en extremistische satellietzenders en websites te blokkeren.

Lees hier het anti-jihadplan van het Vlaams Belang.


#islamisering  #Fundamentalisme
vlaamsbelang . nieuws . 10 juli 2014
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Grote groepen nieuwkomers integreren is zeer moeilijk

Etienne Vermeersch

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief