Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Islamisering? Hoezo? Islamisering? Hoezo?

Islamisering? Hoezo?

De Nederlandse oorlogsfotograaf en antropoloog Teun Voeten nam foto's in o.a. het gevaarlijke Mexico, Bosnië, Afghanistan en Irak. Hij is nu Molenbeek ontvlucht omdat hij er de verpaupering en de islamisering niet meer kon verdragen.

In een openhartig interview in Brussel Nieuws legt de Nederlandse oorlogsfotograaf Teun Voeten een ongemakkelijke waarheid bloot: "Molenbeek is een etnisch-religieuze enclave geworden van een zeer gesloten, bekrompen gemeenschap." "Ik heb er acht jaar gewoond en veel leuke dingen beleefd, maar op het einde voelde ik me daar de allochtoon," aldus Voeten. Dat kon hij niet langer aan en dus ontvluchtte hij Molenbeek. De antropoloog stelt dat hij "nooit links is geweest, en rechts trouwens ook niet", en dat hij de "politieke correctheid met de paplepel ingegeven kreeg".

Islamitischer = intoleranter

Volgens Voeten wordt Molenbeek steeds islamitischer en daardoor steeds intoleranter: "'De Marokkanen van Molenbeek hebben een sterk parochiale cultuur. Laag-Molenbeek is een etnische enclave van een zeer gesloten gemeenschap. Daarop heeft zich een toenemend islamisme gevestigd, een onderstroom die steeds belangrijker wordt. Vrouwen krijgen de raad een hoofddoek te dragen, en als ze dat niet doen worden ze geïntimideerd.' Terwijl Voeten dit zegt lopen talloze vrouwen met hoofddoeken voorbij." Verder maakt Voeten brandhout van de politiek correcte waanidee dat alleen blanken racistisch zouden kunnen zijn: ook Marokkanen kunnen racistisch zijn.

"Weters"

"De meeste moslims die ik in mijn leven heb ontmoet zijn wel lieve, goede mensen, maar zeer beïnvloedbaar voor godsdienstige verwijten," aldus Voeten, die benadrukt dat hij begrijpt dat mensen hun spiritualiteit nodig hebben. Het probleem met moslims is echter "dat ze weters worden in plaats van gelovigen. Zij weten wat de waarheid is en daarmee gedaan. In Molenbeek wonen veel weters." Voeten vertelt hoe Marokkanen in zijn eigen straat hem wilden bekeren: "Toen dacht ik: what the fuck, ik ben katholiek en jullie gaan me niet bekeren."

Monocultureel

Dat de islam geen diversiteit duldt, blijkt niet alleen uit de islamitische bronnen maar ook dagelijks uit de realiteit in de islamitische wereld, en ook in Molenbeek. Voeten: "Je kunt hier geen Amerikaanse kranten of Poolse worsten kopen: alles is hier verschrikkelijk monocultureel. De anderen - Joden, homo's… - worden allemaal weggepest." Het is paradoxaal: de islamisering, die leidt tot een islamitische monocultuur die haaks staat op de onze, wordt gefaciliteerd door de voorstanders van diversiteit en multiculturaliteit.

Islam-imperialisme

Voeten stelt dat hij een anti-imperialist is die "tegen islam-imperialisme" oftewel islamisering vecht. Gevraagd of hij dan ook tegen het Amerikaans imperialisme is, antwoordt hij gevat: ja, maar het fundamentele verschil is dat je dat in de VS ook openlijk kunt zeggen zonder gestraft te worden. Voeten: "Dat is typisch voor de westerse cultuur: debat. Zelftwijfel om jezelf te verbeteren. Streven naar de waarheid, en, terwijl er verschillende interpretaties bestaan, interpretaties rangschikken volgens feitelijke toetsing."

Hoofddoeken en jihad

De wandeling die Voeten door Molenbeek maakt met de journalist van Brussel Nieuws, spreekt boekdelen. We lezen fragmenten als:

We wandelen richting Ribaucourt. "Goh, dat is de eerste keer dat ik op het terras van dat theehuis een vrouw zie zitten," zegt Voeten. "En dan nog zonder hoofddoek." Eerder telde de oorlogsfotograaf de hoofddoeken op straat. Het was de meerderheid. "Het is alleen maar erger geworden," voegt Voeten er aan toe.

Terwijl we door de Ransfortstraat lopen, houden we halt bij een anoniem pand met geblindeerde ramen. "Hier is een van die obscure moskeetjes waar ik dezelfde mannen heb zien lopen als in Syrië: jihadi-dresscode."

Onveiligheid en verloedering

De islamisering gaat ook gepaard met onveiligheid en verloedering. Voeten: wanneer je je garagepoort zou laten openstaan, wordt er "gegarandeerd iets gestolen". Een dametje dat al 24 jaar in Molenbeek woont, vertelt tegen Voeten en de BN-journalist. "Het afval wordt gewoon uit het raam gekieperd."

Hoe is het zo ver kunnen komen?

Teun Voeten: "De Duitse filosoof Friedrich Nietzsche had gelijk. De moderne geseculariseerde mens heeft de Sklavenmoral van de christenen behouden en wentelt zich in zelfhaat en capitulatiedrang. Wij vinden dat wij schuld hebben aan al het leed van de wereld. We hebben op een kortzichtige manier onze eigen godsdienst weggegooid en denken dat we vrij zijn. Aan de andere kant heb je nu vijftig tot zestig procent van de Europese moslims – volgens een recente studie uit Berlijn – die een zeer conservatieve invulling van de islam volgen. De rest niet, dus, maar een groot deel onder hen is wel vatbaar voor het verwijt dat ze dan niet vroom genoeg zijn. Net zoals meneer pastoor vroeger mensen 'raad' kwam geven, en heel wat mensen plots in een vlaag beseften dat ze niet vroom genoeg waren."

Politiek correct tegengas

Voeten wil, tot slot, niet gezegd hebben dat hij per definitie pessimistisch of bang is, maar is in Brussel wel op zijn hoede wanneer "er een gek uitziend individu met een rugzak de metro opstapt". Na het blootleggen van zo veel harde feiten die het falen van het politiek correcte beleid van de afgelopen decennia bewijzen, spreekt het voor zich dat er in de mainstream media nu volop politiek correct tegengas wordt gegeven om een en ander te ontkennen of te vergoelijken. Zo verschenen in De Standaard naast het interview van de ervaringsdeskundige antropoloog twee stukjes met de veelzeggende titels: "De realiteit is niet zwart-wit" en "Tragisch vanbuiten, warm vanbinnen".

Abou Jahjah liet dan weer een reactie optekenen die naast zijn perverse ideeën ook zijn semianalfabetisme blootlegt: "Wat een ongenuanceerd eenzijdig en haatdragend artikle (sic)… En dat kan zomaar in een krant dat (sic) wordt zwaar gesubsidieerd (sic) door de overheid." En dat heeft in diezelfde krant dan een wekelijkse column gekregen...

Klik hier om het volledige interview met Teun Voeten in Brussel Nieuws te lezen.


#Immigratieenislam  #islamisering  #islam  #Brussel  #jihad  #hoofddoek  #Molenbeek  #TeunVoeten
vlaamsbelang . nieuws . 20 maart 2015
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Duizenden bijkomende moslims een paspoort geven, betekent nog meer problemen importeren

Thierry Baudet

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief