Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Retourticket voor 'asielaanranders' Retourticket voor 'asielaanranders'

Retourticket voor 'asielaanranders'

De massa-aanranding in Keulen door asielzoekers heeft niets te maken met cultuur of religie. Dat beweerden althans de andere partijen in de Kamer. Enkel Filip Dewinter noemde man en paard.

Dat de massa-aanranding van jonge meisjes op oudejaarsavond in Keulen niet los kan gezien worden van de massale toevloed van moslim-immigranten weet intussen zowat iedereen die de twaalfjarige leeftijdsgrens is gepasseerd. Wie zich gisteren de moeite getroostte de Kamer van Volksvertegenwoordigers te betreden ontwaarde daar - zoals wel vaker echter volwassen mannen en vrouwen die hemel en aarde trachten te verzetten om die feitelijke waarheid te ontkennen, ze tegen te spreken en ze zelfs te criminaliseren.

Antivrouwelijke cultuur

Alleen Vlaams Belang-kamerlid Filip Dewinter sprak de ongemakkelijke waarheid. "Wat er in Keulen gebeurt, dat gaat over mensen die hierheen zijn gekomen vanuit islamlanden met een cultuurattitude die antivrouw is, een cultuur - de islam - waar vrouwen tweederangsburgers zijn, waar vrouwen een seksueel gebruiksvoorwerp zijn, waar vrouwen mogen gediscrimineerd worden."

Terugkeer

Het voorstel van staatssecretaris Francken om een cursus seksuele opvoeding mee te geven aan nieuwkomers, bewijst volgens Dewinter dat deze regering zich beperkt tot symptoombestrijding waarbij de oorzaak als een heilig graf wordt ontzien. "Wat echt moet gebeuren, is dat wij aan dat soort mensen duidelijk maken dat zij hier niet thuishoren. Dat betekent dat zij terug moeten keren naar hun landen van herkomst en dat u de cultuur die verantwoordelijk is, de islam, wijst op het feit dat wij nooit zullen aanvaarden dat vrouwen gebruiksvoorwerpen zijn."

Bekijk hier een kort beeldverslag van de VRT.
vlaamsbelang . nieuws . 08 januari 2016
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
De overheidsschuld bedraagt vandaag 107 procent bruto binnenlands product en dat kost ons dit jaar 12 miljard euro aan rente.

Herman Matthijs

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief