Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Schoolkinderen misbruikt door opengrenzenlobby Schoolkinderen misbruikt door opengrenzenlobby

Schoolkinderen misbruikt door opengrenzenlobby

Stefaan Sintobin protesteerde bij de minister van Onderwijs tegen de schaamteloze manier waarop kinderen op school verplicht worden een positieve houding tegenover het open grenzenbeleid aan te nemen.

Door het volgehouden opengrenzenbeleid van de federale regering komt er maar geen einde aan de enorme instroom van vooral islamitische gelukzoekers in ons land. Nochtans zijn er tal van goede argumenten om een kordater immigratiebeleid te voeren. Uit recente officiële cijfers blijkt bijvoorbeeld dat maar liefst 80% van de asielzoekers mannen zijn. Er waren de massale groepsverkrachtingen door asielzoekers in Keulen en andere Duitse en Europese steden. Er vonden terroristische aanslagen plaats die gepleegd werden door asielzoekers. Er is ook de kostprijs van het open grenzenbeleid die de pan uitswingt. Alleen al de kost van de opvang in de asielcentra  wordt door de regering begroot op 1 miljard euro.

Arabische dansen

Het draagvlak voor de massa-migratie blijft dan ook afnemen. De open grenzenlobby – daarin gesteund door de regeringen – tracht echter tegengas te geven tegen de aanzwellende kritiek van de bevolking op het immigratiebeleid. De manier waarop dat gebeurt, is soms bedenkelijk.  Kinderen worden op school gemanipuleerd – zelfs gehersenspoeld – zodat ze zich positief zouden opstellen tegenover massa-immigratie. Eind vorig jaar was er de briefschrijfactie van Amnesty International, waarbij leerlingen van 500 scholen werden aangemoedigd brieven te schrijven naar de Hongaarse regering, waarbij van leer werd getrokken tegen het kordate Hongaarse immigratiebeleid. Recent werd het  Vlaams Belang gecontacteerd door boze ouders van kinderen van basisschool Sint-Pieter in Oostkamp, die leerlingen verplichtte deel te nemen aan workshops, georganiseerd door asielzoekers. De kinderen moesten daarbij een lied zingen om de vluchtelingen welkom te heten, meedoen aan Arabische dansen en zelfs enkele woorden Arabisch leren.

Onderwijsminister

Vlaams parlementslid Stefaan Sintobin vindt het ongehoord dat leerlingen via de school op dergelijke manieren gemanipuleerd worden om zich positief op te stellen tegen de huidige immigratie-invasie en kaartte de kwestie aan bij onderwijsminister Hilde Crevits (CD&V). Die waste haar handen in onschuld: “Als minister van Onderwijs ben ik niet bevoegd om te oordelen over de wijze waarop scholen invulling geven aan hun pedagogisch project. Maar er zijn een aantal eindtermen in het leergebied mens en maatschappij die linken hebben met de activiteit die op de school heeft plaats gevonden. De school paste deze actie in de interlevensbeschouwelijke competenties in het kader van dialoog en samenwerking tussen levensbeschouwingen op school.” Ze voegde eraan toe: “Op enkele uitzonderingen na, reageerden alle ouders en leerlingen positief”.

Neutraliteit

Stefaan Sintobin reageert boos: “Zelfs jonge kinderen worden in ons onderwijs voor het karretje gespannen van de opengrenzenlobby. In veel scholen wordt de massa-immigratie eenzijdig positief belicht en wordt op geen enkel moment informatie verstrekt over de vele negatieve gevolgen, zelfs gevaren, van een open grenzenbeleid. Dit is pure indoctrinatie. Blijkbaar gelden principes als politieke neutraliteit en respect voor ieders overtuiging niet voor kinderen als het erop aankomt een draagvlak te creëren voor het open grenzenbeleid.”
#StefaanSintobin  #HildeCrevits  #Vlaamsparlement  #onderwijs  #immigratie  #asielzoekers
vlaamsbelang . nieuws . 19 januari 2016
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
De beschuldiging van racisme is het wapen van de lafaard die in een politiek discours in het nauw gedreven wordt.

Teun Voeten

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief