Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
FAKKELTOCHT: geen megamoskee In Antwerpen! FAKKELTOCHT: geen megamoskee In Antwerpen!

FAKKELTOCHT: geen megamoskee In Antwerpen!

Ook onder burgemeester De Wever en de N-VA-regeringen blijven Antwerpen en Vlaanderen voort islamiseren. De Wever verschilt daarin niet van de vorige burgemeester, de socialist Patrick Janssens.

De moskee is veel meer dan slechts een gebedshuis, het is een belangrijk bouwkundig en ideologisch symbool van de islam(isering). Daarom maakt Vlaams Belang Antwerpen een groot strijdpunt van een zoveelste nieuwe moskee.

Nieuwe en grotere moskeeën = islamisering

Op ongeveer dezelfde plek (Noorderlaan Antwerpen, wijk Luchtbal) werd een aantal jaren geleden al een megamoskee gepland, maar o.m. door verzet van het Vlaams Belang kwam die er uiteindelijk niet. De nu geplande (Marokkaanse) megamoskee zal niet minder dan 1000 m2 innemen en moet plaats bieden aan vele honderden moslims. Moslims doen allerlei acties en oproepen om 850.000 euro bij elkaar te krijgen. Dit dossier is een typisch voorbeeld van de islamisering van onze samenleving: eerst was er in de buurt een kleine garageboxmoskee, vervolgens bood het stadsbestuur de voormalige politieschool aan om de moskee te huisvesten, en nu verhuist de moskee naar een gebouw van 1000 m2 voor vele honderden moslims. Ondanks de islamitische aanslagen en de aanhoudende verhoogde terreurdreiging, gaat de islamisering onze samenleving dus gewoon voort.

Hoeft het te verbazen dat moslimterrorist Anis Amri, die op 19 december 2016 in Berlijn met een vrachtwagen een bloedige jihad-aanslag op een kerstmarkt pleegde, vaak naar België reisde omdat - zo stellen Duitse media - dit land “een sterke islamistische scene” heeft? Wie moskeeën zaait zal sharia en jihad oogsten!

FAKKELTOCHT: doe mee!

Ook de meeste bewoners van de betreffende wijk in Antwerpen (Luchtbal) willen geen imperialistisch symbool van de islam in hun buurt. Zelfs een Marokkaanse buurtbewoonster (zonder hoofddoek) maakt zich grote zorgen omdat ze angst heeft van de impact van de imam en de groeiende sociale controle van moslims die zo’n moskee met zich meebrengt. Inderdaad: wie voor de vrijheid is, moet de islam(isering) bestrijden.

Na een protestactie ter plaatse, een verzetsavond in het nabijgelegen café ‘De Luchtbal’ en een petitie organiseert Vlaams Belang Antwerpen nu een fakkeltocht. Verzet u tegen de islamisering van onze samenleving en doe mee op dinsdag 21 februari om 20u (parking Havanastraat-G. Simondslaan)! Er is gratis busvervoer om 19u aan Berchem-kerk en om 19.30u aan ons secretariaat Van Maerlantstraat (inschrijven via: 0498 76 54 14).

Het Facebookevenement vindt u hier.
vlaamsbelang . nieuws . 14 februari 2017
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
In naam van de Republiek hebben ze de democratie tot zinken gebracht.

Marion Le Pen

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief