Vlaams Belang - echt.onafhankelijk

"Koop een pistool"

Je hoort het niet alle dagen uit de mond van een advocaat, maar dat is wat de Nederlandse toppleiter Theo Hiddema gisteren zei tegen DePers.nl. "Oost-Europese bendes stropen de regio af om woningen te overvallen. Die mensen zien een leuke vrijstaande woning en denken dat er een kluis aanwezig is. En ze gaan niet bepaald zachtzinnig te werk. Als u ook nog een leuke dochter heeft, pas dan maar op. Mijn advies: koop een pistool!" Nu zijn nogal wat mensen wellicht te dom of te klunzig om een wapen in de handen te stoppen, maar Hiddema heeft wel een punt. Politie en Justitie slagen er niet in om eerzame burgers in hun woning te beschermen. Hebben die burgers dan niet het recht om zichzelf en hun hebbe en goed te beschermen? Het zou potentiële inbrekers ook afschrikken.

"Boze blanke man"

Theo Hiddema moet zowat de enige 'Bekende Nederlander' zijn die er openlijk voor uitkomt dat hij voor Geert Wilders stemt. "Ik stem voor Wilders. Omdat de rest van het kippenhok dan heel nerveus wordt", zegt Hiddema in een van de vele filmpjes die circuleren op het internet. Hiddema veegt de vloer aan met journalisten, de linkse kerk en de politieke correctheid. Tegen zijn bijtende humor en sarcasme zijn weinigen opgewassen.

"Ik ben een boze blanke man", zegt Hiddema zonder schroom. De topadvocaat pleit voor het absolute recht op vrije meningsuiting en de afschaffing van anti-discriminatiewetten. Hiddema ziet het ook als een morele plicht om Wilders te stemmen: "Bij wijze van demonstratie. Als opgestoken middelvinger aan het adres van de religieuze fanaten die hem dood wensen omwille van zijn overtuiging."

Ook over de multiculturele samenleving heeft Hiddema een uitgesproken mening. "Ik pleit voor een immigratiestop. Om de sociale cohesie te herstellen en te beschermen." Of Nederland dan niet in botsing komt met Straatsburg (de EU)? "Dat moet dan maar", antwoordt Hiddema laconiek. Hiddema werd ooit genoemd als de mogelijke minister van Justitie in een kabinet dat door Wilders zou geleid worden. Het zouden harde tijden worden voor criminelen…


#inbraak  #criminaliteit  #veiligheid  #Nederland  #multikul  #multiculturelesamenleving  #immigratiestop  #EuropeseUnie  #GeertWilders  #TheoHiddeman  #wettigezelfverdediging
vlaamsbelang . nieuws . 29 februari 2012
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
De EU maakt van heel Europa één gigantisch Molenbeek.

Geert Wilders

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief