Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Antisemitisme en homohaat Antisemitisme en homohaat

Antisemitisme en homohaat

De regering heeft aangekondigd het groeiende antisemitisme en het geweld tegen homo's actief te gaan bestrijden. Er komt een bijzondere magistraat en de parketten krijgen de opdracht om beide fenomenen meer prioriteit te geven. Dat werd beslist door minister Annemie Turtelboom (Justitie) en minister Joëlle Milquet (Binnenlandse Zaken en Gelijke Kansen). De actie komt er nadat een jonge homo het voorbije weekend in Leuven door allochtone jongeren in elkaar werd geslagen, onder kreten als: 'in ons land worden homofielen opgeknoopt'. Homobashing is in het multiculturele Brussel intussen verheven tot 'volkssport' en de daders zijn haast uitsluitend heetgebakerde jonge allochtonen, moslims. Een ongemakkelijke waarheid waar nogal wat media in een wijde boog omheen fietsen, de VRT zoals gebruikelijk op kop. Het kindermisbruik in de katholieke kerk wordt – terecht – zwaar aangeklaagd en breed uitgesmeerd. De etterbuilen van de islam worden met de progressieve mantel der liefde toegedekt.

Negationisme

Het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding (CGKR) wordt naar verluidt ook betrokken bij de strijd tegen antisemitisme en homohaat. Merkwaardig, want hun baas Jozef De Witte heeft altijd hardnekkig ontkend dat er in ons land sprake zou zijn van een opflakkering van jodenhaat. Professor Mark Elchardus maakte vorig jaar een eind aan die politiek-correcte illusie met een onderzoek waaruit bleek dat ruim de helft van de Brusselse moslimleerlingen uitgesproken antisemitisch is. Met de toevoeging dat dit antisemitisme "theologisch geïnspireerd" is en er "een rechtstreeks verband is tussen moslim-zijn en antisemitische gevoelens koesteren", gooide Elchardus – een socialist- een stevige knuppel in het multiculturele hoenderhok. De kwestie heeft de al lamentabele geloofwaardigheid van het CGKR geen goed gedaan. We wachten dan ook met spanning af hoe De Witte straks dat hete hangijzer gaat aanpakken.

In naam van Allah

SP.a-parlementslid Jan Roegiers – zelf homo – is het beu en vindt dat imams moeten aangesproken worden op hun verantwoordelijkheid: "Allochtone jongeren beroepen zich graag op de koran. Ze zeggen dat de koran homoseksualiteit verwerpt. Laat de imams nu eens duidelijk zeggen dat dat er niet in staat." Roegiers droomt. Wie kan hem een correct vertaalde versie van de koran bezorgen? Dan kan hij met eigen ogen vaststellen dat de koran geweld tegen vrouwen en homo's, joden en ongelovigen predikt en legitimeert. Dààr knelt het schoentje. Maar dat wil de linkse kerk in al haar multiculturele naïviteit niet weten. Of zoals de Nederlandse journalist Gerry van der List het treffend verwoordt: "Progressieve geesten koesteren een vreemde sympathie voor de islam. Hoewel moslims een traditie kennen van antisemitisme, homofobie, seksisme en autoritairisme, worden ze door links in de rol van slachtoffers van het boze Westen gedrukt en steeds in bescherming genomen." Met fatale gevolgen.


#allochtonen  #islam  #islamisten  #AnnemieTurtelboom  #OpenVLD  #JoëlleMilquet  #PS  #CGKR  #JozefDeWitte  #jodenhaat  #antisemitisme  #JanRoegiers  #GeryvanderList  
vlaamsbelang . nieuws . 02 maart 2012
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
We zijn eigenlijk nog niet bang genoeg voor wat ons boven het hoofd hangt.

Jonathan Holslag

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief