24
nov

“Amerikalezing” Project Frans-Vlaanderen

Seniorenforum Regio Antwerpen
Vlaams Belang secretariaat Amerikalei 98
2000 Antwerpen
24 november 2023
14:00 - 17:00
“PROJECT FRANS-VLAANDEREN”, afspraak met auteur WIDO BOUREL
Boekvoorstelling & fondswerving In samenwerking met Hertogfonds.
Activiteit
Details
Organisator
Seniorenforum regio Antwerpen
Telefoon
0495827607
“PROJECT FRANS-VLAANDEREN”, afspraak met auteur WIDO BOUREL
Boekvoorstelling & fondswerving In samenwerking met Hertogfonds.

Wido is een veelschrijver: een hele reeks boeken die verband houden met Frans-Vlaanderen, apart maar zeer mooi uitgegeven, staan op zijn naam.

Daarnaast plaatst Wido elke dag een lezenswaardigheid op zijn facebookpagina en publiceert hij op Doorbraak.  

Hij zal zijn allernieuwste boek “FRANS MAAR TOCH VLAAMS” aan ons voorstellen. Wido is uiteraard bereid om zijn boek te signeren. Koop er twee: een voor uzelf en een ander als kerstgeschenk.

Omdat de strijd voor het behoud van de Nederlandse taal en cultuur in Frans-Vlaanderen onze steun goed kan gebruiken gaan we op ’t einde meer doen dan “met de klak rond gaan”. Die gaat zeker ook rond, en uw gulle gift is welkom.

Maar we voorzien ook zelfgemaakt gebak en rijstpap (met gouden lepeltjes). Voor de knabbel vragen we twee euro, en om door te spoelen is er Picon: we schenken deze voor dezelfde prijs.

Met elke eurocent die we deze middag ophalen steunen we de verspreiding van Nederlandstalige boeken in de Frans-Vlaamse bibliotheken.

Mensen die er niet bij kunnen zijn mogen altijd een gift doen via onze rekening: BE66 9734 2502 5843 met vermelding “Frans-Vlaanderen”.