11
jun

Communautair Congres Nationaal

Ontdekt u graag onze plannen voor Vlaanderen? Kom dan heel binnenkort naar het communautair congres ‘Vlaanderen vrij’ op zondag 11 juni om 14 uur in CC De Mol (Aarschotsesteenweg 3, Lier).
CC De Mol Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier
11 juni 2023
14:00 - 16:30
Activiteit
Details
Organisator
Vlaams Belang

Info volgt nog.

Vlaanderen en Wallonië kunnen op het politiek vlak niet verder uit elkaar liggen. Vlamingen stemmen rechts, Vlamingen stemmen Vlaams. Maar die stemmen worden niet gehoord in de federale regering waar de PS de plak zwaait. Een regering die overigens niet eens een meerderheid heeft in Vlaanderen. Wat een dieptepunt!

Het moet en kan werkelijk anders. Verkiezingsjaar 2024 biedt een unieke kans om België na bijna twee eeuwen falen ordelijk te splitsen. En we moeten daar grondig op voorbereid zijn. Als vurige pleitbezorgers van Vlaamse onafhankelijkheid nemen wij daarin graag het voortouw.

Leer ons plan van aanpak heel binnenkort kennen op ons communautair congres ‘Vlaanderen vrij’. Kom op zondag 11 juni om 14 uur naar CC De Mol (Aarschotsesteenweg 3, Lier). Niemand minder dan onze nationale voorzitter Tom Van Grieken heet u hartelijk welkom. Direct daarna volgt een boeiend drieluik door Europees fractieleider Gerolf Annemans, Vlaams Parlementslid Klaas Slootmans en economisch beleidsadviseur in het Europees Parlement Lode Vereeck. De krachtige slottoespraak wordt verzorgd door federaal fractieleider Barbara Pas.