04
Dec

Sinterklaasfeest Nationaal

Op zondag 4 december viert het Vlaams Belang een reuzegroot Sinterklaasfeest in Plopsa Indoor Hasselt, om onze prachtige Vlaamse traditie te koesteren.
Plopsa Indoor Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
04 december 2022
10:00 - 17:30
Activiteit
Details
Organisator
Vlaams Belang
Prijs
€ 10,00
Sinterklaasfeest
Sinterklaasfeest

Als gezinspartij organiseert het Vlaams Belang op zondag 4 december een groot Sinterklaasfeest voor u en uw familie. Met een wervelend programma maken we er samen een onvergetelijke dag van.

Vanaf 10 uur gaan de deuren van Plopsa Indoor Hasselt open en zijn alle kinderattracties exclusief toegankelijk voor leden van het Vlaams Belang, en hun familie en vrienden. Om 11 uur geeft nationaal voorzitter Tom Van Grieken een korte speech over onze tradities. Daarbovenop genieten onze kleinsten van maar liefst twee Bumba shows doorheen de dag, en uiteraard van de intrede van de Sint samen met échte Zwarte Pieten.

Bezorgt u uw gezin ook graag een fantastische dag? Bestel dan nu uw tickets. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap. Enkel leden kunnen tickets reserveren voor de prijs van € 10 per persoon (baby’s met buggy t.e.m. 1 jaar hoeft u niet te registreren). Daarvoor ontvangt u bij binnenkomst consumptiebonnen ter waarde van € 10 per persoon om in het themapark te gebruiken.