Nieuws
dinsdag, 22 mrt 2022

“Harde realiteit uit Molenbeek mag niet getoond worden”

Het Vlaams Belang is absoluut niet verbaasd over de reportage die het Franse mediakanaal Livre Noir maakte over de Brusselse gemeente Molenbeek. De reportage kreeg hier weinig persaandacht, met uitzondering van PAL NWS. “En dat Youtube de reportage censureerde mag ook al niet verbazen”, zegt Kamerlid Dries Van Langenhove. “Molenbeek werd gedurende tientallen jaren grondig geïslamiseerd en hoewel dat niet luidop gezegd mag worden, kan het alleen nog maar als nagenoeg verloren gebied worden beschouwd.”

“Een verloren gebied is de term die de documentairemakers dan ook terecht gebruiken om Molenbeek te bestempelen”, aldus Van Langenhove. “Een symbool van verloren gebied voor de Westerse beschaving, ten voordele van een salafisme dat nog altijd aan terrein blijft winnen.”

“Het is niet de eerste onthutsende reportage over de islamisering van de Brusselse gemeente”, vervolgt Van Langenhove. “Zeventien jaar geleden dook Hind Fraihi er als reportagemaakster al enkele maanden onder. Ze moest toen vaststellen dat jonge moslims, die geen enkele wil tot integratie vertoonden, er de plak zwaaiden en Molenbeek als een islam-enclave zagen waar ongelovigen niet welkom waren.”

“Helaas reageerden de zogenaamd weldenkende politici nooit op dit soort alarmbellen en bleven ze hun kop in het zand steken”, aldus nog Van Langenhove. “Zelfs nadat terrorist Salah Abdeslam in Molenbeek, nochtans de plaats waar jihadi’s de aanslagen in Parijs hadden beraamd, er onderdak kreeg, werd omzeggens niets ondernomen. Alle beloftes van toenmalig minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) om aan een opkuis te beginnen ten spijt.”

“De problematiek mag niet worden aangepakt en dus schiet men maar op de boodschappers”, besluit Van Langenhove. “Uit machtsgeilheid en kortzichtig electoraal belang legt de ware machthebber in Brussel, de PS, de allochtonen niets in de weg. Het is slechts een kwestie van tijd alvorens de hoofdstad van Vlaanderen en Europa volledig geïslamiseerd zal zijn.”