Nieuws
dinsdag, 04 jun 2024

Leugencampagnes tegen Vlaams Belang zullen hun doel missen

Foto: Vlaams Belang. Leugencampagnes tegen Vlaams Belang zullen hun doel missen

Het Vlaams Belang laat zich niet ontmoedigen of beschadigen door de in de media op volle toeren draaiende haat- en leugencampagnes. “Onze tegenstanders merken tot hun ontzetting hoe het Vlaams Belang dag na dag sterker wordt”, zegt Limburgs lijsttrekker Chris Janssens. “Uit angst grijpen ze naar leugens. Een panische angst voor de kiezer. Terwijl het net de kiezer is, die angst heeft dat het wanbeleid wordt verdergezet.” De verandering die de Vlaming wil, kan er enkel komen met het Vlaams Belang. En daarom gaat de partij de komende dagen met nog meer vastberadenheid op pad, om nog meer kiezers te overtuigen.  

“De absurditeit van de leugens die we de voorbije dagen en weken lazen en hoorden, staat in schril contrast met de realiteit”, aldus Janssens. “Wij zouden meningen verbieden, terwijl geen enkele krant onze opiniestukken wil brengen. Wij zouden kliklijnen willen, terwijl de praktijktesten van de Vlaamse regering verhuurders en werkgevers opjagen. Wij zouden de anti-politiek voeden, terwijl alle andere partijen verkiezingsuitslagen negeren. Wij zouden homofoob zijn, terwijl in de multiculturele steden holebi’s in elkaar worden geslagen. Wij zouden anti-democratisch zijn, maar we zijn wel als enige partij voor referenda. En wij zouden vrouwonvriendelijk zijn, hoewel geen andere partij zich zo uitgesproken kant tegen migratie uit moslimlanden waar vrouwen minderwaardig zijn.”

“De krachtigste tegenaanval is op pad gaan en kiezers overtuigen”

“Al die leugens en laster hebben maar één oorzaak, en dat is radeloosheid”, gaat Janssens verder. “Onze politieke tegenstanders zijn niet in het welzijn van onze mensen geïnteresseerd, maar in macht. En in de hoop die macht te behouden zijn ze bereid de vuilste en vulgairste leugens te verkopen. Hierin geholpen door journalisten die door hen als dank gul voorzien worden van miljoenen belastinggeld.”

“We laten onze geweldige partij evenwel niet beschadigen. Wij laten onze medewerkers en kandidaten niet beschimpen. De krachtigste tegenaanval is de komende dagen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op pad gaan, om nog massaal veel kiezers te overtuigen”, besluit Janssens. “Enkel een geweldige overwinning van het Vlaams Belang zal zorgen voor het beleid waar de Vlaming naar snakt: meer koopkracht, minder immigratie en meer Vlaanderen.”