Persberichten
maandag, 20 mei 2024

Vlaams Belang lanceert allereerste ‘sprekende affiche’

Het Vlaams Belang lanceerde vandaag in Schoten een nieuw campagnebeeld dat fungeert als ‘sprekende affiche’. Voorzitter Tom Van Grieken komt op de affiche tot leven via augmented reality en roept de Vlamingen op om op 9 juni massaal voor het Vlaams Belang te kiezen. “Wij kiezen resoluut voor een Vlaanderen met meer koopkracht en minder migratie”, zegt Van Grieken. “Dat kan enkel met het Vlaams Belang.”

De komende dagen en weken zullen in het straatbeeld nieuwe tuinborden en affiches opduiken van het Vlaams Belang. Wie zo’n bord of affiche met de Vlaams Belang app bekijkt, kan Van Grieken tot leven zien komen. “Het onderscheid tussen de ‘klassieke’ campagneborden en het digitale vervaagt zo”, zegt de Vlaams Belang-voorzitter. “Maar belangrijker is de boodschap die we de Vlamingen willen overbrengen: échte verandering is mogelijk, maar dat kan enkel met het Vlaams Belang.”

“We willen meer koopkracht en minder migratie”

Volgens het Vlaams Belang staat Vlaanderen voor een duidelijke keuze: verder het land in de afgrond laten verglijden door de systeempartijen of kiezen voor het enige alternatief. “Vlaanderen weer van ons, dat betekent kiezen voor een beleid op maat van de gewone Vlaming”, aldus Van Grieken. “We willen meer koopkracht en minder migratie. De Vlamingen weer op de eerste plaats zetten: dat is waar we voor gaan. Maar dat kunnen we niet alleen. Ik roep iedereen op om te gaan stemmen, vrienden en familie te overtuigen. Samen maken we zo Vlaanderen weer van ons.”