Persberichten
zondag, 21 apr 2024

Vlaams Belang lanceert mobiele radiowagen: ‘V Studio’

Foto: Vlaams Belang. Vlaams Belang lanceert mobiele radiowagen: ‘V Studio’

Het Vlaams Belang lanceerde vandaag op het Operaplein in Antwerpen een mobiele radiostudio: ‘V Studio’. De radiowagen zal de komende weken gebruikt worden om de campagne van de partij te ondersteunen. “Het Vlaams Belang blijft vernieuwen”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. “De komende weken zullen we V Studio overal in Vlaanderen zien opduiken.”

Met V Studio zal het Vlaams Belang de komende weken doorheen Vlaanderen trekken. De radiowagen zal ingezet worden op markten, evenementen en campagnemomenten. De uitzendingen worden gelivestreamd via Facebook. “We doen er alles aan om tijdens de campagne onze boodschap zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen”, zegt Van Grieken. “V Studio is daar, naast huisbezoeken, een uitstekend instrument voor.”

“We doen er alles aan om tijdens de campagne onze boodschap zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen”

De aftrap van V Studio vond vandaag in Antwerpen plaats. Op het Operaplein was Antwerps lijstduwer en Vlaams Parlementslid Filip Dewinter de presentator. Hij had een gesprek met een aantal kandidaten uit alle Vlaamse provincies. “Het is ook het ideale moment voor geïnteresseerden om een gesprek te hebben met kandidaten en parlementsleden”, aldus nog Van Grieken. “Samen maken we Vlaanderen op 9 juni weer van ons!”