Persberichten
maandag, 13 mei 2024

Vlaams Belang-lijsttrekkers gaan week lang live in gesprek met kiezers

Deze week, van maandag tot en met vrijdag, organiseert het Vlaams Belang ‘Bel de lijsttrekkers’. Alle kiezers krijgen hierbij de kans om live hun vraag te stellen aan de respectievelijke lijsttrekkers. “Contact met de kiezer is het allerbelangrijkste voor het Vlaams Belang”, zegt partijvoorzitter Tom Van Grieken. “Wij weten wat er leeft bij onze mensen en net daarom hoeft het Vlaams Belang zich niet weg te stoppen voor hen.”

“Het is aan de politiek om de wil van de bevolking te vertolken. Door steevast tussen onze mensen te staan, weet het Vlaams Belang als geen ander met welke problemen de gewone Vlaming te kampen heeft”, aldus Van Grieken. “Wie ons nog niet tegenkwam op straat, op de markt of aan de voordeur, krijgt nu ook digitaal de kans om vragen te stellen.”

“We willen iedereen de kans geven om hun vragen rechtstreeks aan onze lijsttrekkers te richten”

De partij van Van Grieken deinst er dan ook niet voor terug om vragen, zowel van voor- als tegenstanders, voorgeschoteld te krijgen. “We willen iedereen de kans geven om hun vragen rechtstreeks aan onze lijsttrekkers te richten”, vervolgt Van Grieken. “Er zijn nog steeds veel mensen met vragen over onze standpunten. Dat we in de media nog steeds sterk ondervertegenwoordigd zijn, draagt daar natuurlijk toe bij. Onze voorstellen zijn in het belang van elke Vlaming en wij nemen dan ook graag de tijd om erop te antwoorden.”

Van maandag tot vrijdag kunnen kiezers tussen 19:00 uur en 19:30 uur live hun vraag stellen aan de respectievelijke lijsttrekkers van het Vlaams Belang, dit door te bellen naar de partij of de vraag achter te laten in de chat. De uitzending is telkens te volgen op alle sociale mediakanalen van het Vlaams Belang. Elke dag komt een andere provincie aan de beurt. De aftrap wordt gegeven door Antwerpse lijsttrekkers Tom Van Grieken en Lode Vereeck.