Persberichten
maandag, 13 feb 2023

Vlaams Belang trapt officieel Valentijnsactie ‘Een Hart voor onze Gemeente’ af

Het Vlaams Belang trapte deze ochtend zijn jaarlijkse Valentijnsactie af op de markt van Brasschaat. Met de actie ‘Een Hart voor onze Gemeente’ wil het Vlaams Belang de liefde voor de Vlaamse gemeentes in de kijker zetten. In het bijzijn van Kamerlid en lokaal voorzitter Ellen Samyn deelde de partij snoepzakjes uit aan voorbijgangers. Daarnaast werd een lokaal voorstel uitgelicht. “Het Vlaams Belang heeft een hart voor onze Vlaamse gemeentes en hun inwoners”, zegt Samyn. “En hoe kunnen we dat als politieke partij beter in de verf zetten dan met een positief voorstel om een gemeente te verbeteren?”

Het Vlaams Belang trok er vandaag op uit in Brasschaat om haar Valentijnsactie officieel af te trappen. “We zijn een sociale volkspartij met een hart voor onze mensen”, zegt Samyn. “We komen graag buiten en onder onze mensen, ook met Valentijn.” 

“We komen als sociale volkspartij graag buiten en onder onze mensen, ook met Valentijn” 

“We willen met deze actie in de verf zetten dat we een hart hebben voor Brasschaat en haar inwoners”, zegt Brasschaats voorzitter Samyn. “We hebben een voorstel gelanceerd voor het behoud van een nabije politiedienst in eigen gemeente die snel bereikbaar en ter plekke is wanneer nodig. Daarom ijvert onze partij voor het behoud van Brasschaat als een politionele ééngemeentezone in plaats van een grote fusie met vijf of zes andere zones.”

De partij zal de komende dagen snoepzakjes uitdelen in verschillende gemeenten, verspreid over heel Vlaanderen. “Onze lokale afdelingen zullen daarbij ook steeds een positief voorstel lanceren om hun gemeente te verbeteren”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. “We reiken daarbij de hand naar iedereen om samen met ons te werken aan een betere toekomst voor onze gemeentes en hun inwoners. Het Vlaams Belang heeft namelijk een hart voor onze gemeentes.”