Nieuws
woensdag, 05 jun 2024

Realiteit brengt jonge mensen bij Vlaams Belang 

Foto: iStock. Realiteit brengt jonge mensen bij Vlaams Belang

Het Vlaams Belang brengt een boodschap van hoop, en is om die reden bijzonder populair bij de Vlaamse jeugd. “Die grote populariteit heeft niets te maken met sociale media of met naïviteit, zoals vaak beweerd wordt”, zegt Vlaams Parlementslid en voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren Filip Brusselmans. “Het heeft daarentegen alles te maken met de harde realiteit, die vele jonge mensen elke dag moeten meemaken. Een realiteit van massamigratie en armoede, waarin enkel het Vlaams Belang verandering kan brengen.”

“Jonge gezinnen hebben vandaag geen geld meer voor een woning of tijd voor kinderen, omdat het grootste deel van het inkomen dat men uit twee gecombineerde jobs haalt, verdwijnt in de grachten van de Belgische Staat”, aldus Brusselmans. “Maar veel jonge mensen voelen ook de nefaste gevolgen van de massamigratie aan den lijve. In het Vlaanderen van vandaag gebeurt het dat jongens die niet mee wouden doen aan het Ramadangebed op school in elkaar worden getimmerd, en dat machetes, geweren en drugs worden gebruikt om meisjes aan te randen.”

“Vlaams Belang vormt het enige alternatief”

Brusselmans is ervan overtuigd dat jonge Vlamingen niet op het Vlaams Belang stemmen omdat ze naïef en dom zijn, of geen verstand van politiek hebben, zoals de media willen voorhouden. “Ze stemmen op onze partij omdat ze, net zoals wij, de zaken anders willen aanpakken, omdat wij het enige alternatief vormen”, stelt het Vlaams Parlementslid. “Omdat het Vlaams Belang na 9 juni de woke-onzin zal schrappen, de angst van kamp zal doen veranderen, en onze mensen terug op de eerste plaats zal zetten.”