Persberichten
maandag, 03 jun 2024

Vlaams Belang-kopstukken bellen kiezers op

Deze week zullen iedere werkdag tussen 16.00 uur en 20.00 uur lijsttrekkers, kopstukken en kandidaten van een provincie plaats nemen achter de telefoon om kiezers te contacteren. Vandaag bijt Oost-Vlaanderen de spits af. “Contact met de kiezers is het allerbelangrijkste voor het Vlaams Belang”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. “We willen iedereen overtuigen om zijn of haar stem te laten horen.”

Dat het Vlaams Belang persoonlijk contact met de kiezer voorop stelt, kwam al duidelijk tot uiting in de doelstelling van de partij om naar aanloop van 9 juni één miljoen huisbezoeken te organiseren. “We kunnen helaas niet aan elke deur in Vlaanderen staan. Bovendien is niet iedereen steeds thuis”, aldus Van Grieken. “Maar wij staan uiteraard altijd open voor een gesprek. Dat zit in het DNA van onze partij. Wij voelen ons thuis tussen de mensen. Wie ons nog niet in levende lijve kon aanspreken, krijgt daar nu de kans toe om het telefonisch te doen.”

“Op 9 juni zal elke stem ertoe doen om Vlaanderen weer van ons te maken”

Als eerste zullen de kopstukken en kandidaten uit Oost-Vlaanderen vandaag telefonisch mensen opbellen en alle mogelijke vragen beantwoorden, dinsdag is het de beurt aan Limburg, woensdag West-Vlaanderen, donderdag Antwerpen (tussen 18.00 uur en 21.00 uur) en vrijdag Vlaams-Brabant.

“We hebben de voorbije jaren met onze standpunten en ons ijzersterk programma reeds vele Vlamingen kunnen overtuigen van de noodzaak van een ander beleid”, besluit Van Grieken. “Ook telefonisch willen we dit doen. Op 9 juni zal elke stem ertoe doen om Vlaanderen weer van ons te maken.”