Persberichten
zaterdag, 20 apr 2024

Vlaams Belang wil een miljoen huizen bezoeken in Vlaanderen

Het Vlaams Belang wil de komende weken een miljoen huisbezoeken doen in Vlaanderen. Kandidaten en militanten van de partij zullen de komende weken massaal de straat opgaan om mensen te overtuigen in aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. De partij schakelt haar campagne zo een versnelling hoger. “Tussen de mensen staan: dat zit in ons DNA en dat maakt het verschil”, zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.

In de laatste 51 dagen voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen wil het Vlaams Belang stevig inzetten op huisbezoeken. Met een ambitieus doel van een miljoen bezochte huizen wil de partij de twijfelende kiezer overtuigen van haar boodschap. “We hebben de afgelopen vijf jaar al enorm veel Vlamingen kunnen overtuigen met een sterke boodschap en een ijzersterk programma voor een ander en beter beleid”, aldus Van Grieken. “Op 9 juni zal elke stem ertoe doen.”

“De Dorpsstraat is waar we ons thuis voelen”

“Tussen de mensen staan, dat maakt het verschil”, zegt Van Grieken. “En laat dat net in het DNA van onze partij zitten. De Dorpsstraat is waar we ons thuis voelen. Enkel met een ijzersterk Vlaams Belang kunnen we de Vlamingen het Vlaamse en rechtse beleid geven waar ze al jaren voor stemmen, maar nooit kregen. Samen maken we op 9 juni Vlaanderen weer van ons!”